Bochane Mitsubishi groeit door naar Den Bosch en Nijmegen

banner Bochane en Mitsubishi

Bochane Mitsubishi groeit door naar Den Bosch en Nijmegen

Als je vooruit wil, is groeien een belangrijke stap. Daarom brengt de Bochane Groep het merk Mitsubishi per 1 januari naar de vestigingen in Den Bosch en Nijmegen. Hiermee is het aantal Mitsubishi vestigingen in de groep wederom verdubbelt. Na 1 september te zijn begonnen in Tilburg, is de vestiging in Eindhoven per 1 november erbij gekomen. Bochane en Mitsubishi hebben daarmee in korte tijd, vier vestigingen opgezet voor het diamantenmerk.

Bochane Den Bosch

Op de altijd vrolijke en vriendelijk vestiging van Bochane Den Bosch, zijn per 1 januari de merken Nissan en Mitsubishi verkrijgbaar. Dat betekent niet alleen nieuwe- maar ook occasion modellen, onderhoud en andere service voor beide merken. Met de toevoeging van Mitsubishi, is het aanbod aan modellen op de Sigarenmakerstraat 1 in Den Bosch alleen maar beter geworden.

De Mitsubishi Space Star brengt het rijden in een nieuwe auto nog dichterbij vanwege de aantrekkelijk lage nieuwprijs. Mag het toch iets groter? Dan is de nieuwe Mitsubishi Colt een mooie volgende stap. De stoere Nissan Juke en Mitsubishi ASX geven weer SUV-comfort en instapgemak in een compact formaat.

Hoger in het segment en van de grond, zijn de Nissan Qashqai, Mitsubishi Eclipse Cross, Nissan X-Trail en de volledig elektrische Nissan Ariya. Een mooi aanbod dat samen met de diverse Nissan bedrijfswagens, een breder assortiment aan de klant aanbiedt dan ooit tevoren.

Bochane Nijmegen

Bij Bochane Nijmegen is de toevoeging van Mitsubishi het bewijs, dat werkelijk alles mogelijk is hier. Alle vier de merken, Renault, Dacia, Nissan en Mitsubishi zijn vertegenwoordigd op de vestiging Winkelsteegseweg 150 in Nijmegen. Dat betekent een allround aanbod van de goedkoopste nieuwe modellen in Nederland, tot de grootste geëlektrificeerde modellen voor 7 personen.

Uiteraard betekent dit ook professionele service en onderhoud voor alle vier de merken. Zowel voor nieuwe als oude modellen, want ook voor occasions ben je in Nijmegen op de juiste plek. Kortom, de ‘one stop shop’ voor alle automerken binnen de Bochane Groep.

Een nieuw jaar, een nieuw begin

Dankzij deze mooie toevoegingen, biedt de Bochane Groep een service naar het Zuiden en Oosten van het land. In 2024 heetten wij je daarom van harte welkom bij één van onze vier vestiging in Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen en Tilburg.

879x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Renault Symbioz, ruimte maakt het leven makkelijk

Renault Symbioz, ruimte maakt het leven makkelijk

Lees verder
613x bekeken Team Bochane
De nieuwe Mitsubishi ASX: gemak met garantie

De nieuwe Mitsubishi ASX: gemak met garantie

Lees verder
861x bekeken Team Bochane
Einde BPM-regeling ondernemers op bedrijfswagens

Einde BPM-regeling ondernemers op bedrijfswagens

Lees verder
767x bekeken Team Bochane