Dit zijn de prijzen van de nieuwe Renault Mégane!

Prijzen Renault megane 2020

Dit zijn de prijzen van de nieuwe Renault Mégane!

Renault heeft de prijzen bekend gemaakt van de nieuwe Renault Mégane. Het aanbod van de Mégane bestaat uit zes verschillende varianten, waaronder twee nieuwe onder het Business-label. Ook is het vernieuwde model van Renault nu verkrijgbaar als plug-in hybride.

De nieuwe Business-uitvoeringen (Business Zen en Business Edition One) zijn aantrekkelijk voor wie zowel zakelijk als privé gebruik wil maken van de nieuwe Mégane. Deze varianten hebben een zo laag mogelijke fiscale waarde en zijn dus gunstig geprijsd. De nieuwe Mégane begint voor de zakelijke rijders al bij €23.490,- met een netto bijtelling vanaf €154,69 in de vorm van de Mégane Hatchback TCe 115 GPF. De Mégane Estate E-TECH Plug-in Hybrid 160 Business Zen met een uitstoot van 29 gram CO2/km is er al vanaf €206,04 netto bijtelling.

Plug-in Hybrid

De hierboven genoemde Mégane E-TECH Plug-in Hybrid 160 is de nieuwkomer in het geëlektrificeerde assortiment van Renault. De nieuwe generatie 1,6-liter benzinemotor is samen met twee elektromotoren goed voor een vermogen van 160 pk. Deze motoren zorgen samen met de multi-mode transmissie zonder koppeling voor een efficiënte aandrijflijn onder de nieuwe Plug-in Hybrid. De twee elektromotoren halen hun kracht uit een 9,8 kWh-batterij (400 volt). Door deze bron is het mogelijk om tot 65 km 100% elektrisch te rijden in stedelijk gebied (WLTP City). De elektrische range bedraagt 50 km in de gecombineerde WLTP-cyclus. In eerste instantie is de Mégane E-TECH Plug-in Hybrid alleen nog leverbaar als Estate met een vanaf prijs van €30.990,-

Uiteraard mocht het interieur van de nieuwe Mégane niet achterblijven als het gaat om vernieuwing. Onder andere een nieuw 10,2’’ TFT-cluster in het dashboard moet zorgen voor een modernere look. Om de mogelijkheden binnen het Renault EASY LINK-multimediasysteem optimaal te benutten is een centraal 9,3’’ touchscreen geplaatst. Nieuwe rijassistentiesystemen dragen bij aan de eerste stap naar autonoom rijden. Vanaf aankomend weekend (11 juli 2020) zijn de nieuwe Renault Mégane en Mégane Estate E-TECH Plug-in Hybrid 160 al te bestellen. Een kijkje nemen bij een Renault dealer voor een nieuwe Mégane kan vanaf september.

Blijf op de hoogte:
2237x bekeken Team Bochane Renault

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Renault Symbioz, ruimte maakt het leven makkelijk

Renault Symbioz, ruimte maakt het leven makkelijk

Lees verder
606x bekeken Team Bochane
De nieuwe Mitsubishi ASX: gemak met garantie

De nieuwe Mitsubishi ASX: gemak met garantie

Lees verder
854x bekeken Team Bochane
Einde BPM-regeling ondernemers op bedrijfswagens

Einde BPM-regeling ondernemers op bedrijfswagens

Lees verder
760x bekeken Team Bochane