Het elektrische pad van Nissan

Nissan Hyper Concepts

Het elektrische pad van Nissan

Spanning en sensatie op de Japan Mobility Show, want Nissan heeft maar liefst vijf elektrische voertuigen onthuld. Een exotische collectie die de designtaal van Nissan naar het absolute extreme trekt. De horizon op het elektrische pad van Nissan is daarmee mooier dan ooit.

EV. Elektrisch Voorloper

Nissan Leaf 2010

Nissan loopt al jaren voorop als het gaat om elektrische voertuigen. De eerste generatie Nissan Leaf was in 2010 de eerste betaalbare elektrische auto op de markt. Een revolutionaire manier voor gezinnen om van A naar B te gaan zonder uitstoot. Nu klinkt dat wellicht heel normaal, maar de eerste gezinsauto van Tesla kwam pas in 2013 naar Europa.

Het accupakket groeide van 24 kWh voor het eerste model, naar 62 kWh voor de tweede generatie. Het bereik van 364 kilometer is daarmee op de huidige Nissan Leaf een nette score. Het modellengamma is met de Nissan Ariya en de volledig elektrische Townstar bestelwagen, meer divers dan ooit.

Hyper om de toekomst

Nissan EV Hyper concepts

Op de Japan Mobility Show geeft Nissan vorm aan de volgende generatie elektrische voertuigen. De Nissan Hyper Urban laat aan gewaagd ontwerp zien van een compacte SUV voor in de stad. Een statement naar de buitenwereld dat dankzij het Vehicle 2 Load systeem, ook elektriciteit kan leveren naar je huis. Hardware en software updates geven je de mogelijkheid om lang te kunnen genieten van de auto, zonder dat het verouderd aanvoelt. Daarnaast verander je in één soepele beweging de Hyper Urban in de ultieme lounge op wielen.

De Hyper Adventure richt zich op avonturiers die hun kick halen buiten de stad. Nissan bewijst al met de Ariya dat geen enkele omstandigheid te moeilijk is voor een Nissan EV. Dankzij het e-4ORCE All wheel drive systeem ben jij altijd in controle. De Nissan Hyper Adventure gaat nog een stap verder en biedt Vehicle To Everything (V2X). Een ideale oplossing voor alle apparatuur die jij mee wilt nemen op avontuur.

Pole to Pole Nissan Ariya

Wat als je het avontuur in luxe wilt beleven? Dan is de Nissan Hyper Tourer voor jou. De extreme vormgeving geeft de traditionele MPV een geheel nieuwe dimensie. Een premium ervaring van buiten en van binnen door onder andere een compleet vlakke vloer en een zee aan ruimte. De stoelen kunnen 360 graden draaien om het gesprek aan te gaan met je vrienden.

Als jij jezelf echt in de schijnwerpers wilt zetten dan is er de Nissan Hyper Punk. Dankzij een bijzondere laktechniek, krijgt de Hyper Punk verschillende kleuren in verschillende soorten licht. Sensoren registreren jouw stemming en passen het licht en de muziek in het interieur erop aan. Een auto die zich volledig vormt naar jou.

Voor de echte racers is er de Nissan Hyper Force, de ultieme expressie van een Nissan hypercar. Meer dan 1300 pk verdeeld over vierwielen dankzij e-4Orce brengt de elektrische kracht naar het circuit. Ook wanneer je klaar bent met het rijden houdt het racen nog niet op. Dankzij een VR-bril kan je al stilstaand online racen met je vrienden in je eigen simulator.

Elektrische toekomst voor iedereen

Nissan toont met deze vijf bijzondere modellen, dat er een elektrisch model is voor iedereen. Zowel voor de sportieve rijders als voor het gehele gezin, er is een Nissan EV die past in jouw leven. Bij Bochane bieden wij nu al een complete oplossing voor jouw transportwensen. Van elektrische auto’s tot fietsen en een mogelijkheid om ze op te kunnen laden.

429x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Renault Symbioz, ruimte maakt het leven makkelijk

Renault Symbioz, ruimte maakt het leven makkelijk

Lees verder
606x bekeken Team Bochane
De nieuwe Mitsubishi ASX: gemak met garantie

De nieuwe Mitsubishi ASX: gemak met garantie

Lees verder
854x bekeken Team Bochane
Einde BPM-regeling ondernemers op bedrijfswagens

Einde BPM-regeling ondernemers op bedrijfswagens

Lees verder
760x bekeken Team Bochane