Nissan LEAF nu verkrijgbaar bij Bochane

Blog

BlogNissan LEAF nu verkrijgbaar bij Bochane

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Na een spectaculaire preview is het zover: de baanbrekende Nissan LEAF is nu verkrijgbaar bij Autobedrijf Bochane. Tijdens het introductieweekend van donderdag 15 tot en met zaterdag 17 februari kunt u als eerste in Nederland kennismaken met deze innovatie op het gebied van elektrisch rijden.

Revolutionair
De Nissan LEAF 2.Zero Edition is een 100% elektrische auto voorzien van de nieuwste technologie. De LEAF is uitgerust met een 40 kWh batterij waarmee de auto op één lading tot wel 378 km ver rijdt.

De Nissan LEAF is in alle opzichten vooruitstrevend. Zo beschikt de auto over autonome rijtechnologie ProPilot, waarmee de auto zelfstandig kan rijden. Daarnaast is de auto voorzien van geavanceerde veiligheidssystemen. Deze bewaken de veiligheid van de bestuurder én die van de andere weggebruikers.

Elektrische auto’s zijn stiller en beter voor het milieu dan traditionele auto’s. De LEAF stoot geen uitlaatgassen uit en is daardoor gelabeld als ‘Zero Emission’. Ten slotte is het rijden met deze elektrische auto tot vier keer voordeliger dan met een benzine of dieselauto.

Volop beschikbaar
Wereldwijd is er veel aandacht voor de introductie van de nieuwe LEAF. De speciale preview afgelopen November was dan ook druk bezocht. Vanaf nu is de auto standaard te bewonderen en op afspraak beschikbaar voor een proefrit bij Bochane.

Preview Nissan LEAF
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

3285x bekeken Ellen Dijkshoorn

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Review BYD Atto 3: Focus op de nieuwe rijder

Review BYD Atto 3: Focus op de nieuwe rijder

Lees verder
250x bekeken Team Bochane
De nieuwe Renault Captur gaat voor het leven

De nieuwe Renault Captur gaat voor het leven

Lees verder
378x bekeken Team Bochane
Bochane Harderwijk wordt Nissan-dealer

Bochane Harderwijk wordt Nissan-dealer

Lees verder
578x bekeken Team Bochane