Renault Symbioz geeft ruimte aan familie

Banner Renault Sybioz

Renault Symbioz geeft ruimte aan familie

Ruimte om samen te leven. Het is een breed begrip, maar één waar wij allemaal een duidelijk beeld bij hebben. De Renault Symbioz biedt deze ruimte voor meer gezinnen dan ooit. De naam Symbioz is afgeleid van het Griekse ‘symbiosis’ wat samenleven betekent in het Grieks. Een duidelijke doelstelling van de meest compacte SUV van Renault in het C-Segment.

Het gevoel van thuis

Dankzij een formaat van 4,41 meter is de Renault Symbioz perfect gepositioneerd tussen de Renault Megane E-Tech en de Renault Austral SUV. De herkenbare nieuwe designtaal van Renault geeft de compacte SUV een moderne en agressieve look. Van binnen is het interieur juist weer gefocust op een warme en comfortabele uitstraling.

Zoals in ieder goed huis, is het licht in de ruimte een belangrijke reden voor een prettige sfeer. Dat geldt ook voor het interieur van je auto, daarom heeft de Renault Symbioz een nieuw ontwikkelde solarbay panoramadak. Hiermee kan met een druk op de knop, het panoramadak verduisterd worden. Wanneer het glazen dak niet verduisterd is, ontstaat er een zee aan buitenlicht dat het gevoel van ruimte creëert. Mocht de zon net iets te fel zijn, dan kan het geheel gemakkelijk verduisterd worden.

Net zoals in de Austral en de Espace, is ook in de Renault Symbioz een E-Tech full hybrid aandrijflijn beschikbaar. Het vermogen van 145 pk zorgt voor een mooie combinatie van power en zuinigheid. Zo is de uitstoot in de stad ook verminderd dankzij de volledig elektrische aandrijfmogelijkheid.

De nieuwe Renault Symbioz wordt in de lente van 2024 onthuld.

593x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Renault Symbioz, ruimte maakt het leven makkelijk

Renault Symbioz, ruimte maakt het leven makkelijk

Lees verder
608x bekeken Team Bochane
De nieuwe Mitsubishi ASX: gemak met garantie

De nieuwe Mitsubishi ASX: gemak met garantie

Lees verder
857x bekeken Team Bochane
Einde BPM-regeling ondernemers op bedrijfswagens

Einde BPM-regeling ondernemers op bedrijfswagens

Lees verder
763x bekeken Team Bochane