Tour de Thijs dag 2 Hoogeveen – Emmeloord

Tour de Thijs dag 2 Hoogeveen – Emmeloord

Daar stonden ze dan, op 29 maart in Hoogeveen. Dag twee van Tour de Thijs stond op het punt om te beginnen. Nadat Martijn Boekhorst de eerste drie etappes mee is gegaan, is het vandaag de beurt aan Carla Bochane. Samen met Thijs gaan zij met zijn tweeën fietsen van ABS Boekhorst Hoogeveen naar ABS Boekhorst Zwolle. De energierepen zijn afgegeven, een nieuw inzicht van Hoogeveen is verkregen, tijd om het vizier op Zwolle te zetten en te beginnen met etappe 4.

Etappe 4 Hoogeveen-Zwolle

De vijftig kilometer naar Boekhorst Zwolle betekent een fietstocht van ongeveer 2 uur. In de vierde etappe wordt ook al de vierde provincie bezocht. Na Groningen, Friesland en Drenthe is het nu de beurt aan Overijssel.

De fietstocht brengt Thijs en Carla langs diverse natuurgebieden, met enkele typisch Nederlandse uitzichten. Een geslaagde vierde etappe volgens de fietsers. In ABS Boekhorst Zwolle staat vestigingsmanager Geert Wildvank al te wachten, met een inmiddels erg aantrekkelijke lunch.

De Boekhorst vestiging in Zwolle is gespecialiseerd als Tesla Approved Body Shop. Eén van de drie vestigingen van Boekhorst waar alle schades van Tesla hersteld mogen worden. Wanneer Thijs en Carla de werkplaats betreden is dit dan ook in één oogopslag duidelijk. Er staan diverse Tesla’s met flinke schades in de garage, waarvan er van sommige afgevraagd wordt hoe deze nog hersteld kunnen worden.

Het team van Zwolle heeft echter de ervaring en kennis om zelfs deze heftige schades, vakkundig te kunnen herstellen. Daarvoor is er nauw contact met Tesla, om de laatste reparatiemethoden toe te kunnen passen.

De teamfoto is helaas wat compacter dan anders wegens twee afwezigen. Echter, poseert Team Zwolle met trots voor de mooie vestiging en de elektrische leenauto.

Nog even de handen nogmaals schudden en dan snel door naar de volgende, ABS Boekhorst Bennie Jansen in Emmeloord.

Etappe 5 Zwolle-Emmeloord

Een nieuwe vestiging, een nieuwe provincie. Het begint bijna normaal te worden, maar etappe vijf brengt ons naar een Emmeloord in Flevoland. Als bekende naam in de regio bedient ABS Boekhorst Bennie Jansen Emmeloord een groot gebied van Flevoland. De fietstocht van 40 kilometer brengt Thijs en Carla langs diverse dorpen en weilanden. Het uitzicht is groen en de stemming is minstens even positief bij de fietsers.

Wanneer ze eenmaal de grote brug over zijn, is Flevoland bereikt en ligt Emmeloord niet veel verder meer.

Vestigingsmanager van ABS Boekhorst Bennie Jansen Emmeloord is Theo van As. Hij verwelkomt de fietsers aan het einde van een lange fietstocht met een welverdiend kopje koffie. Nu is het zijn beurt om een tour te doen, alleen dan door de vestiging van Emmeloord.

Verbazing treft de bezoekers wanneer het blijkt dat er niet één maar drie hallen achter elkaar staan. Naast autoschade wordt er namelijk ook carrosseriebouw gedaan bij Emmeloord. Tijdens deze Tour de Emmeloord, spreekt Thijs met de medewerkers en blijkt het enthousiasme voor de Tour de Thijs aanstekelijk te zijn. Er wordt gevraagd hoe de tocht gaat en welke route er gekozen is, een mooie welkomst.

Na een informatieve rondleiding is het tijd voor de groepsfoto. De volgende tocht zal volledig door Flevoland gaan. Wanneer er van Emmeloord, naar Lelystad en dan naar Almere gefietst wordt.

1059x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Review BYD Atto 3: Focus op de nieuwe rijder

Review BYD Atto 3: Focus op de nieuwe rijder

Lees verder
335x bekeken Team Bochane
De nieuwe Renault Captur gaat voor het leven

De nieuwe Renault Captur gaat voor het leven

Lees verder
461x bekeken Team Bochane
Bochane Harderwijk wordt Nissan-dealer

Bochane Harderwijk wordt Nissan-dealer

Lees verder
654x bekeken Team Bochane