Olie verversen


Olie verversen / Olie verversbeurt
Olie verversbeurt
Vanaf € 119

 

Offerte aanvragen »

 

Superdeal!

Olie verversen om je auto in topconditie te houden

Wanneer je je olie niet regelmatig laat verversen, kan sludge ontstaan, je filter kan verstopt raken – en in het ergste geval – kan je motor schade oplopen. Na verloop van tijd heeft de motor namelijk een groter risico op slijtage, slechtere prestaties of een hoger brandstofverbruik omdat de additieven die zich in motorolie bevinden dan hun werking beginnen te verliezen. Zeker als je vaak korte ritten met een koude motor maakt, is de olie eerder aan verversing toe. De motor komt dan minder vaak en korter op de juiste temperatuur, waardoor het filter sneller vervuilt. Ook zal het vochtgehalte in de olie toenemen, wat minder goed is voor de smering van de auto. Als het dan misgaat, kan de schade in de duizenden euro’s lopen en kun je problemen krijgen bij een eventuele garantieclaim als je je niet aan de richtlijnen van de fabrikant gehouden hebt.

Een olieverversbeurt zorgt ervoor dat de motor van je auto topprestaties kan blijven leveren. Bovendien rijd je zuiniger als je de motorolie regelmatig ververst. Je kunt de olie beter te vroeg (preventief) verversen dan te laat!

Maak een afspraak voor een olieverversbeurt
✓ Je ontvangt binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte!

Olie verversen in een notendop;

Dit is wat wij doen tijdens een olie verversbeurt.

  • Olie vervangen
  • Oliefilter vervangen
  • Vloeistoffen bijvullen (o.a. koelvloeistof, ruitenwisservloeistof, remvloeistof, etc.)
  • Verlichting controleren
  • Banden controleren

Wat valt er onder een olieverversbeurt?

Door regelmatig de olie te verversen, blijft de motor in optimale conditie en blijft de olie ervoor zorgen dat de bewegende delen van de motor elkaar niet raken. Onder een olieverversbeurt vallen het vervangen van de olie, het vervangen van de oliefilter, het controleren van de verlichting en banden en het controleren en bijvullen van de vloeistoffen. Olie verversen wij al vanaf € 119. Een olieverversbeurt is standaard onderdeel van een goedkope onderhoudsbeurt (een kleine beurt) en van een grote beurt.

Je mag altijd vrijblijvend langskomen om je olie te laten peilen. Deze zogenaamde ‘olie check’ voeren wij graag voor je uit, zodat we jou direct van passend advies kunnen voorzien over de termijn waarbinnen een olieverversbeurt aan te raden is. Je vindt onze vestigingen onder andere in Barneveld, Maarn en Veenendaal.

Bochane Groep scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 9493 beoordelingen
Bekijk reviews