Tour de Thijs Dag 12 Harderwijk- Wageningen

Tour de Thijs Dag 12 Harderwijk- Wageningen

De Tour de Thijs gaat dit keer van start bij Bochane Harderwijk. Na een zeer mooie fietstocht naar Harderwijk vanaf Bochane Apeldoorn pro+, is het nu tijd om er een bezoek te brengen. Vandaag fietst Thijs Bochane maar liefst 100 kilometer in totaal om bij vier vestigingen langs te gaan. Dat doet hij niet alleen, want vandaag wordt hij vergezeld door Jörgen Korte, Commercieel Directeur van Occasions.

Etappe 39 Bochane Harderwijk

Bij Bochane Harderwijk is het een drukte van jewelste. Vestigingsmanager Ed Schouten verwelkomt de fietsers en legt de situatie uit. Momenteel is Bochane Harderwijk halsreikend aan het kijken naar het nieuwe pand. Per 1 januari 2024 gaan zij over naar een pand op de Zuiderbreedte. Desondanks staat het huidige pand er nog keurig netjes bij.

Op de dag dat wij langskomen is monteur Levi Brands bezig met het maken van een video van de nieuwe Renault Espace. In overleg met de marketingafdeling maakt hij deze video’s met veel plezier.

De rest van de medewerkers zijn ook positief over de gang van zaken, maar willen wel graag over naar het nieuwe pand. Er wordt een groepsfoto genomen en dan is het tijd voor de langste etappe van de Tour de Thijs.

Etappe 40 Bochane Harderwijk- Bochane Zeist

Vanwege de bijzondere route fietst Thijs nu voor de tweede keer ter hoogte van Flevoland. Alleen dit keer gaat hij in één keer door naar de provincie Utrecht. Zestig kilometer meet de etappe naar Bochane Zeist toe. Onderweg komen de fietsers enkele bijzondere plekken tegen. Wat te denken van een eiland in de vorm van een Tulp, een flink stuk langs het Eemmeer en dwars door de Koppelpoort in Amersfoort.

Een bijzondere tocht die de fietsers dankzij het warme weer prima weten af te leggen. Eenmaal aangekomen biedt Raymond Henebiens de heren wat te eten en wordt er vervolgens een ronde door de vestiging gewandeld. Als Renault en Dacia-vestiging, heeft Bochane Zeist een mooi assortiment voor de locatie. In de werkplaats is er extra ruimte gecreëerd door de wasstraat uit de werkplaats te halen. Zo kunnen er nog twee bruggen bij, een positieve ontwikkeling zo zeggen de medewerkers.

Het bijzondere aan Bochane Zeist is dat er naast het pand, nog een extra occasionruimte is. Dit is de volgende bestemming voor de fietsers, een locatie waar Jörgen Korte vaak te vinden is. Er wordt een groepsfoto gemaakt en vervolgens is het 100 meter naar de volgende locatie.

Etappe 41 Bochane Zeist – Bochane Zeist Occasion

Op deze locatie ligt de focus volledig op de verkoop van occasions. Als Commercieel Directeur van Occasions, is fietser Jörgen Korte hier vaak genoeg te vinden. Met trots geeft hij Thijs dan ook een kleine rondleiding door het pand heen. Er staan diverse occasions verspreid door het pand en er is sinds kort een nieuwe fotostudio toegevoegd. Hiermee kunnen de verkopers veel betere foto’s maken dankzij goed licht en een draaiplateau.

“Dit is één van de redenen waarom wij deze maand exact ons doel hebben gehaald” zegt Jörgen. Het personeel is ook tevreden hoe het is gegaan maar merkt wel iets op. Het pand begint nu wel wat oud aan te voelen en er is een wens om het geheel op te lappen.

Trots poseert Jörgen bij zijn team in de felle zon en dan is het tijd om door te gaan naar het eerste Vakgarage pand van vandaag.

Etappe 42 Bochane Zeist – Vakgarage BSC Maarn

Wederom staat er een mooie etappe voor de boeg bij de Tour de Thijs. Dwars door de bossen en langs het Maarnse Zandgat. Een fietstocht van slechts 10 kilometer, maar wel één met een mooi uitzicht.

Bij Vakgarage BSC in Maarn wisten ze dat Thijs vandaag langs zou komen en dus staat het pand er vandaag extra netjes bij. Tevens zijn de opblaasbare buisfiguren ook naar buiten gezet en is de rode loper uitgerold, een warm welkomst. Iets dat ook van tevoren te verwachten viel, want Vakgarage BSC Maarn is al vanaf het begin onderdeel van de Bochane Groep.

In 1984 begon de Bochane Groep met twee Renault-vestigingen in Veenendaal en Maarn. Nu bijna 40 jaar later staat het pand er nog steeds en krijgt Thijs een rondleiding door het pand waar het allemaal begon.

Het personeel laat weten tevreden te zijn waar ze zitten en dat de familiesfeer nog echt te vinden is door het pand en in de werkplaats. Een mooie plek midden in het bos waar de lokale mensen hun goed weten te vinden.

Haast is enigszins geboden om de laatste etappe van de dag nog te kunnen afronden en dus wordt er snel een groepsfoto gemaakt en op de fiets gestapt.

Etappe 43 Vakgarage BSC Maarn – Vakgarage BSC Wageningen

De laatste etappe van de dag is beloofd een magische ervaring te worden dankzij een zeer specifiek uitgestippelde route. De fietsers gaan langs Paulus de Boskabouter om vervolgens langs het kabouterpad en de houten uil in Wageningen door te gaan naar Vakgarage BSC in Wageningen.

Wanneer de fietsers aankomen is het inmiddels al avond en is er geen tijd meer om even binnen te kijken. Benieuwd naar de meer beelden van de Tour de Thijs? Bekijk dan ons YouTube kanaal voor alle video’s.

929x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Dacia Sandero is de bestverkochte auto van Europa

Dacia Sandero is de bestverkochte auto van Europa

Lees verder
0x bekeken Team Bochane
Review Fiat 600: La grande dolce vita

Review Fiat 600: La grande dolce vita

Lees verder
0x bekeken Danny Vleugel
Top 5 mooiste autoroutes van Europa

Top 5 mooiste autoroutes van Europa

Lees verder
0x bekeken Team Bochane