Tour de Thijs dag 3 Emmeloord – Almere

Tour de Thijs Dag 3

Tour de Thijs dag 3 Emmeloord – Almere

Dag drie van Tour de Thijs belooft op een geheel eigen manier, een uitdaging te worden. De afstanden zijn kleiner dan dag één en twee, maar de grijze wolken boven de vestiging beloven niet veel goeds. 98% kans op regen voor de eerste etappe van de dag. Van Emmeloord naar Lelystad, een afstand van 40 kilometer dat onder andere langs het IJsselmeer gaat. Gelukkig zal Thijs dit niet alleen doen.

Etappe 6 Emmeloord-Lelystad

In Emmeloord staat namelijk Aftersales Manager Dennis van der Linden al te wachten, voor zijn rit in Tour de Thijs. Dennis fietst etappe zes mee naar de vestiging waar hij werkzaam is, in Bochane Lelystad. Dit is tevens de eerste Bochane vestiging die Thijs gaat bezoeken op de Tour. Al gauw blijkt dat de weergoden in een goede bui zijn vandaag, want na 15 minuten houdt de regen op en begint de zon door de wolken te komen. De grootste uitdaging, blijkt vooral in de tegenwind te zitten die de fietsers moeten trotseren.

Thijs en Dennis weten zich er goed doorheen te zetten en Bochane Lelystad is al gauw in zicht. De vestiging dat zich specialiseert in verkoop en service van nieuwe Renault, Nissan en Dacia-modellen, heeft een welkomstpakket klaar staan in de vorm van een welverdiende lunch.

De vestiging in Lelystad is één van de grootste gebouwen van Bochane, mede dankzij de vertegenwoordiging van alle drie de merken. Voor het pand staan alle bestelwagens netjes op een rij en Thijs loopt dan ook met een goed gevoel door de vestiging heen.

De werknemers staan met trots voor het pand wanneer de teamfoto wordt gemaakt. Een goed begin van de dag, op naar de volgende locatie, Almere.

Etappe 7 Lelystad-Almere

Dennis zwaait ons uit wanneer de volgende etappe gereden wordt naar Almere. Voor deze volgende etappe is Thijs vergezeld door Raymond Joosten, Salesmanager van Bochane Almere. De tocht brengt de fietsers van Bochane Lelystad naar de verschillende vestigingen in Almere. Zowel Bochane autobedrijf, Bochane Lease, Bochane Autoverhuur en Boekhorst Autoschade zitten naast elkaar.

De fietstocht gaat langs de prachtige Oostvaardersplassen en vervolgens door het centrum van Almere. Een afstand van 25 kilometer wordt rustig afgelegd, om zo te kunnen genieten van de mooie omgeving. Er is zelfs nog tijd voor een kleine wandeling door het natuurgebied. Maar niet te lang, want de vestigingen staan al klaar om de fietsers te ontvangen.

De eerste stop is bij Bochane autobedrijf, het bedrijf is opgedeeld in twee panden. In het pand staan de merken Renault, Nissan en Dacia vertegenwoordigd met nieuwe en occasion modellen. In het tweede pand is de serviceafdeling, waar al gauw blijkt dat er in vol tempo wordt doorgewerkt. Aftersalesmanager Theo Kroeze, meldt dat het erg druk is momenteel en dat de telefoon niet ophoudt tot een uur of 18:00. Gelukkig is er nog wel kort een moment voor de teamfoto en dan is het tijd om snel door te gaan naar het volgende bedrijf.

Het hoofdkantoor van Bochane Lease en Bochane autoverhuur zit sinds maart in Almere. De verhuizing heeft de medewerkers in een goede stemming gebracht, want iedereen is zeer positief over het nieuwe pand. Opmerkingen als “Er is hier een stuk minder herrie” en “we kunnen hier de ruimte goed verwarmen en koelen”, laten zien dat het de investering meer dan waard was. Eigenaar Peter Visser laat dan ook met trots het pand zien aan Thijs Bochane.

De ruimtes zijn netjes ingedeeld en iedereen heeft genoeg ruimte om zijn werk te kunnen doen. Een vergaderzaal met beeldscherm en camera maakt het online vergaderen nog gemakkelijker. De teamfoto, staat dan ook vol lachende gezichten. Nu is het tijd om de dag af te ronden met ABS Boekhorst Almere.

De autoschadespecialist is relatief klein van schaal in vergelijking met andere Boekhorst vestigingen. Toch houdt dat ze niet tegen om vol aan de slag te gaan en de klanten tevreden naar huis te sturen. Een klantenreview cijfer van 9,3 in de maand maart, toont dat er een positieve sfeer hangt in Almere. Dankzij de vele reacties van de voorgaande vestigingen, is het iets later geworden dan verwacht. Op de teamfoto staan dan helaas ook niet alle medewerkers op de foto.

De volgende etappes zullen wederom in een andere provincie plaats vinden, wanneer Thijs doorgaat naar de Provincie Utrecht. We zien jullie daar!

1242x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Nieuwe Nissan Qashqai heeft nog meer luxe

Nieuwe Nissan Qashqai heeft nog meer luxe

Lees verder
99x bekeken Team Bochane
Review BYD Atto 3: Focus op de nieuwe rijder

Review BYD Atto 3: Focus op de nieuwe rijder

Lees verder
385x bekeken Team Bochane
De nieuwe Renault Captur gaat voor het leven

De nieuwe Renault Captur gaat voor het leven

Lees verder
527x bekeken Team Bochane