Tour de Thijs dag 8 Elst – Spankeren

Tour de Thijs dag 8 Elst – Spankeren

We zijn inmiddels ruim over de helft van de langste toertocht waar Thijs Bochane bij betrokken is, de Tour de Thijs. Op de achtste dag ligt de afstand niet te hoog, maar het aantal vestigingen dat bezocht wordt wel. Zes vestigingen brengt ons van Bochane Elst naar Boekhorst Spankeren.

Etappe 22 Bochane Elst

De toertocht is op de zevende dag gestopt bij Bochane Elst. Een mooie tocht van Bergharen naar Elst kon op de dag zelf nog net afgerond worden ondanks de hitte. Op de achtste dag bleek het weer flink omgedraaid te zijn met kans op regen. Gelukkig was de teamfoto met het zomerse weer al genomen en is het nu tijd om de mensen te spreken.

Operationeel vestigingsmanager Raimond Looman vertelt bij aankomst dat de vestiging goed aan het doorgroeien is met Renault en Nissan. Het bijzondere aan Bochane Elst is dat het geen verkooplocatie is, de focus ligt puur op reparatie en lease. Zowel aan de voor- als de achterzijde zijn de mensen tevreden hoe het eraan toe gaat. Het contact met de klanten is goed bij de balie, in dusdanige mate dat ze bij het wisselen van automerk, blijven bij Bochane Elst.

Nu is het door naar Arnhem, waar Bochane maar liefst vier verschillende vestigingen heeft.

Etappe 23 Bochane Elst – ABS Boekhorst Arnhem-Zuid

De tocht naar Arnhem is maar een kleine afstand van nog geen vijf kilometer. Ondanks dat is er nog genoeg te zien. Een historisch herkenningspunt in de vorm van een grote vleugel in park Lingezegen, herinnert ons aan de gruwelijke tijd van de tweede wereldoorlog. De slag om Arnhem eindigde op 26 september 1944 na negen dagen in een geallieerde nederlaag. Gelukkig leven we tegenwoordig in betere tijden, maar het monument herinnert ons dat vrijheid niet vanzelfsprekend is.

Het eerste bezoek in Arnhem gaat naar Boekhorst Arnhem-Zuid. Als één van de twee vestigingen in Arnhem heeft Boekhorst een flinke aanwezigheid in de stad. Niet zo gek ook, want de bijna 80-jarige historie van Boekhorst begon ooit in Arnhem met de eerste vestiging. Inmiddels zijn dit er al meer dan twintig. Thijs wordt begroet door vestigingsmanager Wesley Hendriks, hij vertelt dat het goed gaat en er een hoop werk te doen is maar dat ze goed op schema lopen

Dat is wel eens anders geweest, want in 2022 was er een flinke onderbezetting waar in het begin van dit jaar verandering is gekomen. Bijna iedere maand is er wel iemand aangenomen waardoor de werkdruk beter is verdeeld. Ook op de werkvloer zijn ze ook tevreden met de voortgang die de vestiging heeft geboekt.

Met een tevreden gevoel maakt Thijs dan ook de groepsfoto om door te gaan naar de volgende vestiging in de Tour de Thijs, Vakgarage/ASN Arnhem.

Etappe 24 ABS Boekhorst Arnhem-Zuid – Vakgarage BSC/ASN Arnhem

Om naar de volgende vestiging te fietsen, gaat Thijs “over de rivier heen” naar Vakgarage BSC/ASN Arnhem. Een gecombineerde vestiging waarin zowel Vakgarage BSC als ASN Fransen Arnhem in zit. De fietstocht verloopt soepel en het weer wordt ook steeds beter. Eenmaal bij de vestiging aangekomen wordt Thijs al hartelijk onthaalt. Een hoop van de collega’s die hier nu werken hebben Thijs al vaker voorbij zien komen. Ook sinds het hoofdkantoor is gevestigd in Veenendaal.

De hoeveelheid auto’s dat te koop staat in de vestiging is vrij overweldigend. Gelukkig staan de verkopers gelijk gereed om hulp te bieden. Marc Jan is sinds kort werkzaam bij de vestiging in Arnhem, nadat hij enkele jaren bij Bochane Ede heeft gewerkt. Hij is erg blij met de verandering in omgeving omdat hij nu de mogelijkheid krijgt om verschillende soort auto’s te verkopen.

In de werkplaats is er voldoende ervaring te vinden. Zo is Berry vanaf volgend jaar al 45 jaar werkzaam bij Bochane. Een grote uitdaging blijkt dan ook de opvolging voor de volgende generatie te vinden. Gelukkig is Bochane al druk bezig om de volgende generatie klaar te stomen.

De traditionele groepsfoto wordt gemaakt en dan is het een kwestie van 10 meter lopen naar de volgende vestiging

Etappe 25 Vakgarage BSC /ASN Arnhem – Bochane Arnhem

Want naast Vakgarage BSC is Bochane Arnhem gesitueerd. De vestiging verkoopt nieuwe auto’s van zowel Renault, Nissan als Dacia. Een mooie toevoeging tegenover de occasionmodellen die ernaast verkocht worden.

Vestigingsmanager Eduard Geurtjens staat Thijs Bochane enthousiast te woord en vertelt dat het lekker druk is op de vestiging. Samen gaan ze de vestiging rond en wordt er begonnen in de werkplaats. Bochane Arnhem heeft de unieke mogelijkheid om accupakketten te repareren van elektrische auto’s. In het battery repair workshop ligt er een nieuwe cel klaar van de Renault Zoe om te vervangen. Deze cellen worden eerst gebalanceerd zodat ze allemaal op hetzelfde spanningsniveau zitten.  

In de werkplaats wordt er druk gesleuteld aan verschillende voertuigen. De werkdruk begint langzamerhand toe te nemen in verband met de vakantieperiode. Gelukkig hebben ze het allemaal onder controle en zit de sfeer er goed in.

Tour de Thijs foto Veenendaal

Bochane Arnhem heeft naast een werkplaats ook een showroom met drie merken en een centraal magazijn. De groepsfoto is dan ook goed gevuld met mensen van alle afdelingen.

Etappe 26 Bochane Arnhem – ABS Boekhorst Arnhem-Noord

Om het kwartet compleet te maken, is de vierde vestiging die bezocht wordt in ABS Boekhorst Arnhem-Noord. Deze vestiging is niet alleen de locatie van het schadebedrijf, maar ook het Hoofdkantoor van Boekhorst Autoschade. Gezien de vestiging op 100 meter van Bochane Arnhem ligt, kunnen de bedrijven elkaar goed ondersteunen.

Eén van onze YouTube sterren is ook werkzaam bij deze vestiging en met trots vertelt Sam dat hij onlangs geslaagd is voor zijn opleiding. Als voorbewerker/spuiter blijft hij werkzaam binnen Boekhorst, een mooi succesverhaal hoe de volgende generatie een kans krijgt binnen de Bochane groep.

Binnen de vestiging zijn ze blij dat ze de kans krijgen om €1.000 aan een goed doel te kunnen schenken en €1.000 voor de eigen vestiging kunnen gebruiken. Het Ronald McDonald Boshuus in Arnhem is het goede doel dat is gekozen binnen ABS Boekhorst Arnhem-Noord. Een initiatief waarin kinderen en jongvolwassenen op vakantie kunnen met het hele gezin. In het managementteam wordt er gelijk gevraagd hoe Thijs de fietstocht vindt. De mooie routes en de mogelijkheid om mensen te kunnen spreken vindt Thijs erg mooi. Wat eerst begon als een verloren weddenschap begint steeds meer als een leuk dagje uit te voelen.

Binnen het managementteam zijn ze druk bezig met de nieuwste vestiging binnen Boekhorst in Roermond. Ook is het team druk met de halfjaarcijfers en dus wordt er snel een teamfoto gemaakt om weer door te gaan naar de volgende vestiging.

Etappe 27 ABS Boekhorst Arnhem-Noord – ABS Boekhorst Spankeren

De laatste etappe is tegelijkertijd de langste en misschien wel de mooiste etappe om te fietsen. Vanuit Arnhem gaat de route naar Rozendaal en door het Nationaal Park Veluwezoom. Mooie glooiende wegen door de bossen worden opgevolgd door vlakke stukken langs het zand. Het is al met al een mooie afsluiting van de dag.

Tour de Thijs natuur

Helaas is er niet genoeg tijd om nog een rondje te doen langs de medewerkers bij ABS Boekhorst Spankeren. Maar ze hoeven niet lang te wachten, op woensdag 5 juni gaat de Tour de Thijs verder vanuit Spankeren.

1043x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Dacia Sandero is de bestverkochte auto van Europa

Dacia Sandero is de bestverkochte auto van Europa

Lees verder
0x bekeken Team Bochane
Review Fiat 600: La grande dolce vita

Review Fiat 600: La grande dolce vita

Lees verder
0x bekeken Danny Vleugel
Top 5 mooiste autoroutes van Europa

Top 5 mooiste autoroutes van Europa

Lees verder
0x bekeken Team Bochane